Zgjedhjet 2019

“Vota ime, zgjedhja ime”, projekt që po implementohet nga Global Shapers Community Prishtina

Organizata Global Shapers Community Prishtina eshte duke implementuar projektin “Vota ime, zgjedhja ime”, projket ky i cili ka per qellim ngritjen e vetedijes se qytetareve sa i perket votes dhe procesit te te votuarit, me fokus te vecante te rinjet.
Ne kuader te ketij projekti, eshte edhe punetoria – “Zgjedhjet dhe perfshirja e rinies”. Kjo punetori do te mbahet me 02 Tetor 2019 ne Gjilan, nga ora 11:00 deri 15:00, tek Zyret e Qendres Rinore (ne Shtepine e Rinise).
Per me shume informata, ju lutem ndjekeni linqet e me poshtme:
https://www.facebook.com/rinivoto  – Faqja “Vota ime, zgjedhja ime” ne Facebook.
https://www.facebook.com/events/2162439693860287/ – eventi i punetorise ne Facebook.
Sokol Zeneli
Bachelor of Political Sciences – South East European University 

You Might Also Like