Zgjedhjet 2019

Të shtunën, LV hap fushatën parazgjedhore

Të shtunën, më 23 shtator, Lëvizja VETËVENDOSJE! organizon Tubimin e hapjes së Fushatës parazgjedhore, për Zgjedhjet lokale 2017. Tubimi mbahet në Teatrin e Qytetit të Gjilanit, dhe fillon në ora 17:00.

Përveç prezentimit të kandidatit për të parin e Komunës, kryetarit të ardhshëm Sami Kurteshi, do të prezentohen edhe kandidatët për Kuvendin Komunal, për mandatin e ardhshëm katër vjeçar.

You Might Also Like