Zgjedhjet 2019

Rinia, forca që do ta bëjë ndryshimin

Në një ditë kur padrejtësisht me inskenime e fabrikime dënohen studentët e dalluar, vetëm e vetëm pse janë aktivistë të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, të rinjët gjilanas u mblodhën në Teatrin e Qytetit për të përkrahur ndryshimin në Gjilan.

Ndryshimin që e duan të rinjët është programi i Lëvizjes VETËVENDOSJE!,  kandidati i saj për kryetar të Gjilanit, pastërtia dhe konsistenca në qëndrime e parime.Të rinjët e kanë kuptuar se rruga e vetme që duhet ndjekur është ajo e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, andaj janë bashkuar për të rrugëtuar bashkë.

Nuk ka regjim që na ndalë në rrugën e nisur për shtetin e së drejtës.

You Might Also Like