Viti

Rikthehet furnizimi me ujë nga ujësjellësi I Pozharanit – banorët marrin “frymë lirshëm”

Pas më shumë se dy ditë mungese të ujit nga ujësjellësi, si pasojë e një havarie në pompat furnizuese për ujë më në fund rreth orës 16,00 më në fund uji nisi të rrjedhë nga krojet dhe qytetarët po marrin frymë mëlirshëm sepse mbase më nuk do të detyrohën të ia bajn galen ujit. Siq u informuam nga kompetentet e Kompanisë “”Hodromorava”” ,falë angazhimit të punëtorëve të kësaj kompanije që punun .edhe pse ditë feste”” defekti është evituar. “”Defekti në ujësjellësin e Pozharanit është evituar dhe tani uji rrjedhe nga krojet.””Kjo ështëë bërë e mundëshme pas punës së pandērpre ekipi teknik i stafit të “Hidromoravës ja doli të evitoi defektin në ujësjellēsin e Pozharanit . Siq kemi njoftuar opinionin dhe qytetarët që nga e shtuna banorëët e Pozharanit ishin pa ujë për pije dhe për nevojat tjera nga ujësjellësiJu kemi njoftuar me kohē se një prishje kishte ndodhur nē ditët më të nxeta të stinēs sē verës .E banorëve pozheranas ju solli telashe të mëdha me furnizim uji,për cka edhe ne si medie përcollëm indinjatën dhe shqetësimet e tyre . E kompetentet e “Hidromoravës” reagun shpejtë dhe e mbajtën fjalën dhe në këtë ditë me vapē arritēn të evitojn defektin.Një falenderim stafit punues teknik të “Hidromoravēs” për punën që bënë duke bërë të mundëshëm që krojet nga ujësjellësi të pikojnë ujë edhe pse aktualisht ai derisa të pastrohet nuk është I përdorshëm për pije se pse është I turbullt! Aziz Zuka

You Might Also Like