KRONIKË E ZEZË

E qëllon me shkop


Lexo më shumë ...

Sportet me dorë

Volejbolli nis me kryendeshje

Lexo më shumë ...

Gjilan

Kur Gjilani e strehonte Drenicën

Nga muaji mars i vitit 1998 e deri në dhjetor të po atij viti, në Gjilan ishin strehuar 232 familje me 1408 anëtarë, thekson Musa Qerimi, ish- kryetar i Komisionit për Strehim, Pritje dhe Përkujdesje të të Zhvendosurve.

Lexo më shumë ...

Futboll

“Intelektualët” me motiv shtesë

Lexo më shumë ...

Teatër

Teatri i Gjilanit sjell një shfaqje të re

Lexo më shumë ...

OPINION

Sa po bëjmë për dëshmorët e kombit

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Nekropoli tumular i Llashticës

Lexo më shumë ...

Futboll

Ethet e kryendeshjes Drita – Gjilani kanë nisur

Lexo më shumë ...

OPINION

Tregimet që dridhën ish-Jugosllavinë!

Lexo më shumë ...

OPINION

Bektesh Rrudhani patriot që u sakrifikua në mbrojtje të Gjilanit

Shkruan: Mr. sc. Aliriza Selmani

Lexo më shumë ...