Gjilan

Rrënohet objekti i Agjencionit Pyjor

Kjo ndërtesë i jepte pamje të zymtë shkollës së re të ndërtuar, por tashti si duket kjo do të jetë e kaluar, ngase rrënimi ka nisur këtë të enjte.

Lexo më shumë ...

Gjilan

Në “Ekohigjiena” nuk ka as menaxhment e as investime

Si aksionarë jemi kujdesur gjithnjë në sigurimin e operimit, mirëmbajtjes dhe menaxhimit të sistemit të shërbimeve në kuadër të kompanisë, ka thënë Xhelal Jetishi.

Lexo më shumë ...

Libri

Rexhep Elmazi ishte një hero i një kohe

Nga e kaluara jonë

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Për posedim droge një muaj paraburgim

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Gjilan, duke i vendosur masën e paraburgimit prej një (1) muaji të pandehurit S. V.

Lexo më shumë ...

Gjilan

Kroi i Sallah Elezit

Kroi i Sallah Elezit

Lexo më shumë ...

Gjilan

Intrigat rreth Eco-Higjiena

Lexo më shumë ...

Gjilan

Jepet prona për xhami në Nasalë e për kishë në Cërnicë

Komiteti për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë (KGJKP), ka miratuar të mërkurën dy kërkesa për lejimin e shfrytëzimit të pronës së palujtshme komunale, njëra për kishën ortodokse në fshatin Cërrnicë dhe tjetra për ndërtimin e xhamisë në fshatin Nasalë dhe i ka rekomanduar në Komitetin për Politikë dhe Financa, për procedurë të mëtejme.

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Stacioni i Autobusëve po përparon

 

Gjendja që ishte para disa viteve në Stacionin e Autobusëve ka ndryshuar në aspektin pozitiv, kjo falë një komunikimi të vazhdueshëm dhe gjithnjë në raport të zhvillimit të ndërmarrjes nga Komuna e Gjilanit, thotë kryesuesi i Komisionit Komunal të Aksionarëve Avdyl Jerliu.

Lexo më shumë ...

Futboll

“Skifterat” në përkrahje të Gjilanit për të marrë kreun

Lexo më shumë ...

OPINION

Mandatet politike përfundojnë pashmangshëm…!

Shkruan: Arzije Nuhiu, juriste dhe anëtare e kryesisë së degës së PDK-së në Gjilan

Lexo më shumë ...