OPINION

TË SHPËRNGULURIT NGA GJILANI, TOPANICA DHE KORETINI PËR NË TURQI MË 1934

Shkruan: Mr. sc. Fitim Rifati

Lexo më shumë ...

Gjilan

Xhemajli: AAK po jep kontribut të madh në Kuvend

Kemi dhënë kontribut të dobishëm në çështjet me interes për qytetarët, ka thënë Selami Xhemajli i AAK-së.

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Diplomuan studentët e parë të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan

 

Në universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, kanë mbrojtur temën e diplomës pesë studentët, Xhemile Hajdari, Arlinda Qazimi, Egzon Osmani, Leotrina Shkodra dhe Labinota Maloku, duke u bërë kështu të parët që përfundojnë me sukses studimet e nivelit Bachelor në Fakultetin Ekonomik, respektivisht në programin Banka Financa dhe Kontabilitet.

Lexo më shumë ...

Gjilan

Gjilani mund ta ndërrojë statutin

Komiteti për Politikë e Financa (KPF), të martën, të takimin e radhës, të udhëhequr nga Valentina Bunjaku-Rexhepi, kryesuese e Kuvendit Komunal, ka miratuar iniciativën e kryetarit Lutfi Haziri për ndryshimin dhe plotësimin e statutit të Komunës dhe e ka rekomanduar për Kuvend Komunal, bashkë me propozim-rregulloren për tatimin në pronë për vitin 2017, propozim-buxhetin 2017, raportin e auditimit për vitin 2015.

Lexo më shumë ...

Gjilan

Gjilani intensifikon mbikëqyrjet për projekteve madhore

Komuna e Gjilanit ka intensifikuar mbikëqyrjet në projektet të cilat janë duke u realizuar në qytet dhe fshatra, që përfshinë përgatitjet për zbatimin e projektit të kanalizimeve dhe ujërave të zeza, zgjerimit e rrugëve, Gjilan-Ferizaj e Gjilan-Prishtinë, banimin social, ndërtimin e pesë shtëpive dhe rehabilitimin e 25 të tjerave.

Lexo më shumë ...

KULTURA

Eksponatet nga odat të barten në muze

Eksponate të shumta ka në duar të njerëzve të cilat ata i ruajnë me xhelozi, por ka edhe dhurues, por që disa prej tyre qendra ende nuk i ka marrë shkaku i hapësirës, por që me hapjen e Muzeut ato do të ekspozohen për vizitorë, thotë Ismet Tafili, zyrtar në QRTK.

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Wiki Loves Monuments garë ndërkombëtare e fotografive të monumenteve

Lexo më shumë ...

OPINION

Ndërtime që po planifikohen me nguti

Lexo më shumë ...

Libri

Një vepër e vogël e hartuar për trungun e familjes Grajçevci

Lexo më shumë ...

Futboll

Ish- selektori i Bruneit, kryetrajner i Dritës

Lexo më shumë ...