Gjilan

Problemet e mikro-regjionit tonë duhet t’i zgjidhim në frymën europiane

Me ide e rekomandime tejet të rëndësishme, ka përfunduar sot  konferenca e kryetarëve të Komunave për Bashkëpunim Rajonal Europian, në të cilën morën pjesë 17 komuna të mikro-regjionit europian nga Kosova, Serbia, Maqedonia e Bullgaria, e cila është organizuar nga kreu i Gjilanit, Lutfi Haziri.

Lexo më shumë ...

Gjilan, Viti

Nis konferenca e kryetarëve të 17 komunave për bashkëpunim rajonal europian

Nën organizimin e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nisur sot konferenca e kryetarëve të Komunave për Bashkëpunim Rajonal Europian, në të cilën po pjesë 17 komuna të mikroregjionit europian nga Kosova, Serbia, Maqedonia e Bullgaria.

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Nxënësi theret me thikë

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

E qëllon me shkop


Lexo më shumë ...

Sportet me dorë

Volejbolli nis me kryendeshje

Lexo më shumë ...

Gjilan

Kur Gjilani e strehonte Drenicën

Nga muaji mars i vitit 1998 e deri në dhjetor të po atij viti, në Gjilan ishin strehuar 232 familje me 1408 anëtarë, thekson Musa Qerimi, ish- kryetar i Komisionit për Strehim, Pritje dhe Përkujdesje të të Zhvendosurve.

Lexo më shumë ...

Futboll

“Intelektualët” me motiv shtesë

Lexo më shumë ...

Teatër

Teatri i Gjilanit sjell një shfaqje të re

Lexo më shumë ...

OPINION

Sa po bëjmë për dëshmorët e kombit

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Nekropoli tumular i Llashticës

Lexo më shumë ...