Ekonomi

Ekonomia e Gjilanit, as me Agimin nuk po “agon”!

Në deklaratën e fundit të drejtorit të zhvillimit ekonomik të komunës, risi e vetme ishte tkurrja e listës së premtimeve nga tre mujori i kaluar, thuhet në reagimin e PDK-së.

Lexo më shumë ...

Ekonomi

Të hyra rekorde nga tatimi në pronë

Është arritur që katër muaj pa përfunduar viti 2016 të realizohet planifikimi sa i përket të hyrave nga Tatimi në Pronë, ka thënë drejtori i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa, Zijadin Maliqi.

Lexo më shumë ...

Futboll

Ëndrra e livadheve të Malishevës bëhet realitet në Helsiniki

Futbollistët kosovarë që dikur luanin nëpër livadhe nuk u mposhtën e pasardhsit e tyre pikërisht këtë fillimjavë do të zhvillojnë ndeshjen e parë kualifikuese për Kampionatin Botëror, e cila po cilësohet ndeshje historike.

Lexo më shumë ...

ARSIMI, LAJME

Shkollat të gatshme për t’i pritur nxënësit

Arsimi vazhdon të mbetet prioriteti i parë i qeverisjes, në mënyrë që nxënësve t’u krijohen mundësi më të mira për edukim sa më cilësor, ka thënë Lutfi Haziri, kryetar i Gjilanit.

Lexo më shumë ...

OPINION

KF Bashkimi klub futbolli që frymonte shqip

Shkruan Jakup Berisha, ish-futbollist

Lexo më shumë ...

SPORTI

Hasan Bunjaku nderohet për gazetari sportive

Në kujtesë të lexuesëve kanë mbetur sidomos shkrimet nga sporti në gazetën e përditshme “Rilindja”.

Lexo më shumë ...

OPINION

Ismajl Kurteshi u shkruan letër deputetëve

Letër e hapur Deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Lexo më shumë ...

Futboll

Nga Gjilani Fadil Vokrri jep një zotim

Kreu i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, nga Gjilani ka dhënë një zotim se përfaqësuesja e Kosovës në futboll nuk do t’i zhgënjejë adhuruesit e saj dhe se lojtarët do t’a arsyetojnë besimin e dhënë.

Lexo më shumë ...

Gjilan, Lajmi

Korça flet për inveestime milionëshe

Është arritur që të kryhen punë gjithandej, duke nisur nga rrugët, troturat, ndriçimi publik, kanalizimi, ujësjellësi, asfaltimi i rrugëve, hapja e rrugëve të reja e deri të gjelbrimi dhe shumë projekte të tjera të vogël

Lexo më shumë ...

Gjilan, Lajmi

Janë zhytur në krim dhe korrupsion

Riad Rashiti,  zyrtar i lartë në degën e PDK-së në Gjilan, subjekt në opozitë, ka derdhur kritika të mëdha në adresë të udhëheqjes komunale, duke thënë se pushteti ka  instaluar rrjetn e krimit ekonomik, urbanistik dhe korrupsionit të lartë që e kanë rrënuar jetën normale të insitucioneve komunale dhe të qytetarëve të Gjilanit.

Lexo më shumë ...