Gjilan

Kurteshi-Emini: Taksa komunale për leje ndërtimore është harmanizuar me nivelin qendror

Lexo më shumë ...

Gjilan

100 të rinj nga Gjilani do të nënshkruajnë praktikën me kompanitë vendore duke iu ofruar atyre perspektivë të punësimit përmes mbështetjes së BE-së

Lexo më shumë ...

Gjilan

Gjilani e Berati nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbim përvojash në disa fusha

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri e Demiri nënshkruajnë memorandum për zhvillimin e infrastrukturës në bujqësi

Lexo më shumë ...

Sportet me dorë

Intelektualët dhe volejbolli, a do të përsëritet rekordi i vitit të kaluar

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Elmaz Bajrami, njeriu që la gjurmë në boksin gjilanas

Lexo më shumë ...

Viti

Vazhdimi i kontakteve në mes Komunës së Vitisë dhe asaj të Velika Pisanicës së Kroacisë kurorzohet me nënshkrimin e marrëveshjeve bashkëpunimi në shumë fusha

Lexo më shumë ...

Gjilan

Azizi: Prioritet u kemi dhënë lëndëve të vjetra dhe atyre të korrupsionit

Lexo më shumë ...

Gjilan

Binjakëzohen shtatë shkolla të Gjilanit me shtatë shkolla të Bursës së Turqisë

Lexo më shumë ...

Gjilan

Inaugurohet pllaka përkujtimore e viktimave të luftës dhe ekzodit të Malishevës së Gjilanit

Lexo më shumë ...