Zgjedhjet 2019

Mobilizimi i jashtëzakonshëm vazhdonTek lagja e Muhaxherëve në Livoç të Ulët kandidatët për deputet marrin mbështetje të plotë drejtë fitores së datës 6 tetor.

Banorët vazhdimisht kanë dëshmuar me punë dhe përkushtim se i qëndrojnë besnik vizionit të PDK-së dhe Kryeministrit Kadri Veseli.

You Might Also Like