Zgjedhjet 2019

LDK e Gjilanit hap fushatën të premten me Konventën e madhe programore

Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan, të premten hap zyrtarisht fushatën elektorale në Konventën e madhe programore, në ora 15:00, në sallën e teatrit të qytetit.

 

Në këtë Konventë, kryetari Lutfi Haziri dhe kandidatët për Asamble Komunale do të prezantohen para qytetarëve, sikurse që do të paraqiten objektivat programore për katër vitet ardhshme të qeverisjes “Gjilani 2017+”.

LDK fton qytetarët që t’i bashkohen vizionit të kryetarit Lutfi Haziri për t’i vazhduar projektet e mëdha për Gjilanin, duke qeverisur me duar të pastra dhe dyer të hapura.

You Might Also Like