Zgjedhjet 2019

Kryetari Haliti falenderon qytetarët për kulturën e treguar në procesin zgjedhor

 Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka falenderuar sot qytetarët e kësaj komune pas pjesmarrëjës se tyre në zgjedhjet e parakohëshme 2019. Kryetari Haliti njiherit ka shpreh falënderim qytetarëve për kulturën e treguar gjatë fushatës zgjedhore dhe procesit të votimit. Ai gjithashtu, u shpreh se ndihet i lumtur që qytetarët vitias kanë kaluar procesin demokratik të votimit në mënyrë të qetë dhe pa incidente të theksuar. Ai potencoi se kjo tregon kulturë dhe vedije të lartë qytetare.Aziz Zuka

You Might Also Like