Te ndryshme

Kosovarja Berina Berisha e cila jeton në Amerikë po lobon pa ndalur për Kosovën

Berina Berisha, e cila jeton në Amerikë studion Shkenca Politike dhe ajo po lobon për Kosovën shumë në SHBA. Ajo thotë se Kosova është ndalesa jonë e parë. Kjo ndodh sepse ky vend është shumë i rëndësishëm. E gjithë bota i ka sytë kah Kosova dhe e gjithë bota po punon për Kosovën në njëfarë forme. Ne padyshim se jemi. Ne besojmë se një Kosovë stabil, ku janë të përfshira të gjitha palët qeverisëse, është ajo Kosovë që ne e dëshirojmë raportet e mira mes dy vendeve Kosovë – Amerikë. “Dua të ripotencoj konfirmimin e një përkrahjeje të fuqishme nga SHBA për Republikën e Kosovës. Sipas nesh kongresmenët e SHBA-së çdo herë përçojnë mesazhe të reja të lirisë për vendin dhe demokracinë ndaj Kosovës”, thotë Berina.

You Might Also Like