Zgjedhjet 2019

Kjo është pritja madhështore që fshati Demiraj i bëri Lutfi Hazirit

Fshati Demiraj në këto orë të vona i ka bërë pritje madhështore krytarit aktual dhe të ardhshëm të Gjilanit, Lutfi Haziri.

Kreu i Gjilanit, Lutfi Haziri i ka falënderuar për besimin e madh, duke thënë se ky besim përkthehet em përgjegjësi të madhe në punë, duke i realizuar projektet e mëdha për fshatin, duke ua bërë jetën më të mirë qytetarëve.

Banorët e Demirajve i kofirmuan Hazirit dhe ekipit të tij votën masive të dielen, duke e përkrahur maksimalisht vizionin e Lutës për zhvillim të gjithmbardhëm të Gjilanit.

You Might Also Like