Teatër

Kjo është logoja e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

Logoja është punuar nga Uran Mujku dhe është fituese e konkursit publik për dizajnimin e logos së Teatrit të Qytetit të Gjilanit.

“Ne po ndryshojmë. Teatri i Qytetit të Gjilanit gradualisht është duke krijuar dhe zhvilluar brendimin e tij vizuel”, është thënë në Teatrin e Qytetit të Gjilanit

You Might Also Like