Gjilan

Filloristët vizitojnë Gjykatën Themelore në Gjilan

Gjilan – 06.12.2019 – Mbi 40 nxënës të Shkollës Fillore “Selami Hallaqi” në Gjilan, kanë vizituar Gjykatën Themelore të Gjilanit.

Me këtë rast, janë pritur nga Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Ramiz Azizi, i cili i ka njoftuar nxënësit për numrin e gjyqtarëve dhe procedurat e mbajtjes së një gjykimi.

Ndërsa, Administratorja e Gjykatës, Florina Jerliu, ka njoftuar nxënësit për stafin administrativ të këtij institucioni si dhe shërbimet që kryhen në këtë institucion.

Nxënësit e klasës së IV, të shoqëruar nga mësuesja e kësaj shkolle, Duresa Aliu, kanë shprehur interesim për punën e gjykatës, duke parashtruar një mori pyetjesh.

Ata kanë vizituar disa salla të gjykimit dhe departamentet e ndryshme.

Gjykata Themelore e Gjilanit, në baza mujore pret nxënësit e shkollave të ndryshme, në mënyrë që të marrin sa më shumë njohuri për sistemin e drejtësisë në vend.

You Might Also Like