Zgjedhjet 2019

“Exit Poll” e nxjerr fitues Lutfi Hazirin

Sipas të dhënave që i ka nxjerr “Exit Poll” në komunën e Gjilanit garën ndërmjet Lutfi Hazirit të LDK-së dhe Sami Kurteshit të VV-së e ka fituar Lutfi Haziri.

Sipas këtyre  të dhënave Lutfi Haziri ka fituar 65.8 për qind të votave, ndërsa Sami Kurteshi  34.2 të votave.

Rezultatet valide janë ato që i jep KQZ, e cila si zakonisht pritet që rezultatet t’i shpall më vonë.

You Might Also Like