Te ndryshme

Ftojmë Kuvendin e Kosovës të procedojë me përzgjedhjen e Komisioneres për Informim dhe Privatësi

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Në 29 vjetorin e themelimit, PAD-i (SDA) Sanxhakut miratoi platformë për zgjidhjen e statusit të Sanxhakut

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

IKD: Qeveria në largim nuk ka legjitimitet të udhëheq procesin e zgjedhjes së noterëve

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Portali ‘Prokurimi i Hapur dhe Transparent’ ndikoi në rritjen e transparencës në shpenzimin e parasë publike

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Në vend të ngushllimit

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Ismajl Sefë Sherifi, në mesin e njëqind(100) të moshuarëve intelegjentë!

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Dokumentar dhe Ekspozitë për Porotin e Gjilanit Ismajl Sherifi

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Sali Berisha priti Ismet Azizin kryetarin e shoqatës “ Kosova për Sanxhakun” me bashkëpunëtorë

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Ndërron jetë veterani i arsimit Hamid Masurica

 

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Këshilli Nacional Boshnjak si organ më i lartë i popullit shumicë në Sanxhak kërkon nga Bashkimi Evropian, OSBE dhe Këshilli i Evropës status special!

Lexo më shumë ...