Sportet luftarake

Katër boksierë nga Gjilani ndër më të mirët në Kosovë

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Drita kthehet me katër medalje nga Turneu Ndërkombëtar “Kupa e Maqedonisë Veriore”

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Klubi i Karatesë Drita, ekipi më i mirë në Kampionatin Mbarëkombëtar në Tiranë

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Edonis Maliqi, boksieri më i mirë i Turneut Tradicional “Agim Rashiti”

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Në Gjilan mbahet turneu memorial ndërkombëtar në boks “Agim Rashiti”

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Leotrim Rexhepi  fiton medaljen e artë në Turneun “Gongu i Artë” në Shkup

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Leotrim Rexhepi, pjesëmarrës në Turneun “Gongu i Artë” në Shkup

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Ka ndërruar jetë trajneri i karatesë, Xhevat Shabani

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Erdi Latifi dhe Anes Isufi boksierë që po vijnë fuqishëm

Lexo më shumë ...

Sportet luftarake

Betim Maliqi  për pak nuk arriti deri te medalja në Kampionatin Botëror për të rinj në Kili

Lexo më shumë ...