Futboll

Të gjitha ndeshjet e pasluftës në mes të Dritës dhe Gjilanit

Read More...

Futboll

Gjilani mbyll përgatitjet para ndeshjes me Dritën

Read More...

Futboll

Muamer Svraka zbarkoi te Gjilani

Read More...

Futboll

Franc Veliu dënohet me dy ndeshje moslojë!

Read More...

Futboll

Këto janë gjërat që nuk duhet t’i keni me vete në kryendeshjen Drita – Gjilani

Read More...

Futboll

Ja kush do ta drejtojë kryendeshjen Drita – Gjilani

Read More...

Futboll

Adenis Shala futbollist i Gjilanit

Read More...

Futboll

Ja kujt ia dedikon Gani Sejdiu fitoren ndaj Gjilanit

Read More...

Futboll

Kupa iku, tashti Evropa kërkohet nëpërmjet kampionatit

Read More...

Futboll

Dëshpëron Gjilani

Read More...