Futboll

Gjilani dhe Drita ishin dy fituesit e parë të Kupës së Kosovës pas lufte

Lexo më shumë ...

Futboll

Këta janë kundërshtarët e mundshëm të Gjilanit për Kupën e Kosovës

Lexo më shumë ...

Futboll

Gjilani – 2 Korriku me rezultat tenisi

Lexo më shumë ...

Futboll

Juniorët e Dritës të dytët në Ligën e Parë

Lexo më shumë ...

Futboll

Fatmir Tahiri gjyqtar kryesor në takimin Gjilani-2 Korriku

Lexo më shumë ...

Futboll

Eliminohen Vitia e Dardana

Lexo më shumë ...

Futboll

Këto janë të arriturat dhe statistikat e FC Drita në vjeshtë

Lexo më shumë ...

Futboll

Gjilani mëson kundërshtarin në 1/8 e finales

Lexo më shumë ...

Futboll

Barazon Vitia

Lexo më shumë ...

Futboll

Altin Klaiqi, futbollist i pamëshirshëm para portave kundërshtare

Lexo më shumë ...