Zgjedhjet 2019

Haziri: Koalicioni me Vetëvendosjen ka ndodhur, s’ka kurrëfarë ngërçi

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Qe një rast tjetër, nga qindra të tjerë ku kandidatët e koalicionit NISMA-AKR-PD janë dëmtuar në mënyrë të organizuar

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

GJILAN VETËVENDOSËS, FALEMINDERIT SHUMË QË GUXOVE

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Mustafa: Ju lus që të jemi bashkë dhe të vazhdojmë tutje

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Kryetari Haliti falenderon qytetarët për kulturën e treguar në procesin zgjedhor

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Haziri: Bazuar në rezultatin aktual, mandatin për qeverinë e ka Albin Kurti

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Urime rezultati i zgjedhjeve Gjilan!

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Falemnderit Gjilan e Anamoravë, falemnderit Përlepnicë,

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Nuhiu i VV-së: Dilni në Zgjedhje, votoni për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë ...

Zgjedhjet 2019

Qemajl Mustafa: Fushata ishte e mirë dhe e qetë deri më tani.

Lexo më shumë ...