Viti

Disa banorë shqiptarë të Kllokotit në protestë, akuzojnë qeverisjen lokale për diskriminim në projekt, përleshen me sigurimin e Komunës

Lexo më shumë ...

Viti

Me aktivitete të shumta kulturore e sportive në Pozharan po shënohët dhe përkujtohet 20 vjetori i rënies së dëshmorit të kombit Mejdi Korrani-Korri

Lexo më shumë ...

Viti

Komiteti për Politikë dhe Financa nuk miratoi propozim vendimin për shpalljën e Bujar Nishanit ish president i Shqipërisë qytetarë nderi i Vitisë

Lexo më shumë ...

Viti

Nxënësit vitias aftësohen të reagojnë në rast të tërmeteve

Lexo më shumë ...

Viti

Vazhdimi i kontakteve në mes Komunës së Vitisë dhe asaj të Velika Pisanicës së Kroacisë kurorzohet me nënshkrimin e marrëveshjeve bashkëpunimi në shumë fusha

Lexo më shumë ...

Viti

Brengosin rastet e vjedhjeve si dhe rastet e aksidenteve në komunikacion

Lexo më shumë ...

Viti

Pastrohet dhe rregullohet sheshi “Mejdi Korrani” si dhe pjesët kryesore të qendres së Pozharanit

Lexo më shumë ...

Viti

Në 29-vjetorin e themelimit të degës së LDK në Viti, po aq të rinj aderuan në këtë subjekt politik

Lexo më shumë ...

Viti

Edhe në komunën e Vitisë po rritet interesimi i të rinjve për tu larguar nga Kosova

Lexo më shumë ...

Viti

Fabrika e Stiroporit dhe Stirodorit ”Daka Therm” zgjëron akapacitetet punëson edhe 20 punëtorë të rinj nga këta 15 femra

Lexo më shumë ...