KRONIKË E ZEZË

Kërkesë për paraburgim ndaj të dyshuarit që vuri në qarkullim barëra të dëmshme

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Aktakuzë për veprat penale ‘’Detyrim’’ dhe ‘’Pengim i personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrave zyrtare’’

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Aktakuzë për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm dhe armëmbajtje pa leje

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Aktakuzë për kanosje dhe grabitje

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Policit 30 ditë paraburgim për shantazh

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Të miturit i është gjetur 264,6 gramë marihuanë

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Ndalohet i dyshuari që shantazhonte të dëmtuarën me foto dhe video intime

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Kërkesë për caktimin e arrestit shtëpiak ndaj të dyshuarit për legalizim të përmbajtjes së rreme

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Ushtroi presion e dhunë psikologjike tek bashkëjetuesja, paraburgoset

 

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Kërkesë për paraburgim ndaj të dyshuarit për shkak të veprave penale ‘’Shtrëngimi’’ dhe ‘’Ndërprerja e palejuar e shtatzënisë’’

Lexo më shumë ...