Kamenicë

Banorët e brezit kufitarë në Karaqevë kanë një kërkesë për Grupin Negociator

Lexo më shumë ...

Kamenicë

Bajram Hasani shkarkohet nga posti i ministrit

Lexo më shumë ...

Kamenicë

Zeka: Para ligjit të gjithë pa dallim janë të njëjtë dhe nuk ka të privilegjuar apo të përkëdhelur

Lexo më shumë ...

Kamenicë

Rektori Bajram Kosumi ka pranuar medaljen nga Presidenti Hashim Thaçi

Lexo më shumë ...

Kamenicë

Zeka: Drejtësia duhet të veprojë

Lexo më shumë ...

Kamenicë

Zeka e quan të tepërt atë çka ndodhi në Francë

Lexo më shumë ...

Kamenicë, LAJME

Lutfi Haziri: Megjithatë, lajme të mira prej Brukseli

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri mirëpriti votimin e këtij komisioni i cili i dha mbështetje procesit të liberalizimit. Haziri kërkoi nga EPP mbështetjen e plotë e grupit parlamentar të EPP ne kete proces të rëndësishëm për Kosovën.

Lexo më shumë ...

Kamenicë

Mustafa ngushëllon familjet e të rinjve kosovarë, viktima të sulmeve në Munih

Kryeministri Mustafa, po ashtu, ka theksuar se Qeveria dhe qytetarët e Republikës së Kosovës qëndrojnë pranë familjarëve të viktima dhe bashkëndjejnë dhimbjen, në këto momente të rënda për të gjithë.

Kryeministri Isa Mustafa, gjatë ditës, i ka dërguar një telegram ngushëllimi edhe Kancelares Gjermane Angela Merkel, duke i shprehur ngushëllimet dhe solidaritetin e qytetarëve dhe të Qeverisë së Kosovës.

Lexo më shumë ...