Viti

Iku nga jeta  veprimtari e humanisti Adem Syla nga Debelldeu

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Të miturit 9 vite burgim

Lexo më shumë ...

Viti

Në Ditën e çlirimit të Vitisë ish-presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani si dhe ish- presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga u shpallën qytetarë nderi të kësaj komune

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Rryma mbyti 17- vjeçaren nga Capari

Lexo më shumë ...

Viti

Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti debat publik me qytetarët  për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2020

Lexo më shumë ...

Viti

Mbledhje komemorative në nderim të gazetarit Ibrahim Sefedini

Lexo më shumë ...

KRONIKË E ZEZË

Humb kontrollin mbi veturën, gjen vdekjen

Lexo më shumë ...

Viti

Të mërkurën  mbledhje komemorative në nderim të gazetarit të ndjerë Ibrahim Sefedini

Lexo më shumë ...

Viti

Vazhdohet bashkëpunimi edhe për tri vitet e ardhëshme në mes të Komunës së Vitisë dhe Organizata IKC -ë

Lexo më shumë ...

Viti

KONKURS PUBLIK për regjistrimin e nxënësve në klasat e para (I-të) në shkollat fillore të Komunës së Vitisë për Vitin Shkollor 2019/20 për afatin e qershorit

Lexo më shumë ...