Gjilan

Haziri ndihet krenar me sukseset dhe punën profesionale të teatrit: Do të doja që edhe sektorët tjerë t’i përngjajnë këtij institucioni  

Lexo më shumë ...

Gjilan

Në ditën e çlirimit, inaugurohet shetitorja e re Gjilanit

Lexo më shumë ...

Gjilan

Në Gjilan u mbajt simpozium shkencor kushtuar jetes dhe veprës së kolosit, Mulla Idriz Gjilani

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri vendos pllakën e shenjëzimit te shtëpia e heroit Agim Ramadani, në Zhegër

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri ndan mirënjohje Post Mortum për humanistin Qerim Çoçaj dhe vendos pllakën e vlerësimit në shtëpinë ku veproi

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri ndan mirënjohje Post Mortum për ish-kryetarët e Gjilanit dhe çlirimtarët

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri: Paqja  jonë është shkruar me gjakun dëshmorëve, heronjve dhe martirëve

Lexo më shumë ...

Gjilan

VV uron qytetarët

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri shpall gjendje emergjente për shfrytëzimin e ujit të pijshëm në Gjilan

Lexo më shumë ...

Gjilan

U ndahen mirënjohje edhe personaliteteve të arsimit dhe të gjitha institucioneve shkollore të nivelit të ulët dhe të mesëm

Lexo më shumë ...