Trashëgimi

Shqetësuese ndërhyrja me eskavator në Kalanë e Artanës

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

ARKEOLOGU I NJOHUR SHQIPTAR, GËZIM HOXHA, VIZITON KALATË E RRETHINËS SË GJILANIT

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Prof. Dr. Selim Islami, arkeolog, një figurë emblematike edhe për Gjilanin

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Në Viti Forumi Lokal i Trashëgimisë Kulturore mbajti takimin e dytë

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Edhe këtë vit vazhdon pastrimi i disa objekteve arkitekturore të rajonit të Anamoravës

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

UTA IBRAHIMI SJELL NJË DHURATË TË ÇMUAR PËR MUZEUN E QYTETIT TË SAJ

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

FËMIJËT ME NEVOJA TË VEÇANTA VIZITUAN MUZEUN

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Gjen eksponate, ia dhuron Muzeut të Gjilanit

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Muzeu i Gjilanit u pasurua edhe me një pitos (qyp)

Lexo më shumë ...

Trashëgimi

Xhamia në Meshinë dhe në Vryqec, të komunës së Dardanës, pastrohem nga bimësia

Lexo më shumë ...