Arti pamor

Në Gjilan u pikturua vepra e lirisë, punim në gjatësi prej 20 metra për nder të 20 vjetorit të çlirimit

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Fondacioni “Ibrahim Kodra” do të prezantoj në Gjenevë ekspozitën me titull “Bashkëjetesa natyrore dhe kulturore në Kosovë”

Lexo më shumë ...

Arti pamor

“VARG E VI” E HAPI FESTIVALIN ME 8 VIDEO-ARTISTË NDËRKOMBËTARË

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Avni Behluli me ciklin “Udhëtim nëpër ëndërr” mahniti me ekspozitën e tij në Shkup

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Fondacioni Zviceran “Ibrahim Kodra” organizon punëtori për 1 Qershorin- Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve 

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Avni Behluli shkëlqeu në Qipro, paralajmëron ekspozitën personale në Shkup

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Veprat e Avni Behlulit çmohen shumë anekënd botës

Lexo më shumë ...

Arti pamor

U hap ekspozita me fotografi “Arti i rrudhave” e autorit Muhamed Sadriu

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Të premten hapet ekspozita e Muhamed Sadriut “Arti i Rrudhave”

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Nxënësja Besjana Sadriu hapi ekspozitë personale

Lexo më shumë ...