Libri

Lutfi Haziri ia dorëzon çmimin letrar “Beqir Musliu” fitueses së këtij viti, Edi Shukriu

Lexo më shumë ...

Libri

TREKËNDËSHI POETIK NË SHËRBIM TË PAQES, LIRISË DHE VLERAVE LETRARE

Lexo më shumë ...

Muzikë

Me Koncertin madhështor të Shkollës së Muzikës u shënua 20 vjetori i çlirimit të Gjilanit

Lexo më shumë ...

Libri

NËNTË EDICIONET E “TREKËNDËSHIT POETIK …”

Lexo më shumë ...

KULTURA

Në 20- vjetorin e çlirimit, inaugurohet renovimi i Shtëpisë së Kulturës në Përlepnicë

Lexo më shumë ...

Libri

THASHETHËNAT E ERËS

Lexo më shumë ...

Libri

Lexuesit e Bibliotekës së Gjilanit me recitim e lexim të poezive, kushtuar të rënëve të luftës çlirimtare

Lexo më shumë ...

Arti pamor

Në Gjilan u pikturua vepra e lirisë, punim në gjatësi prej 20 metra për nder të 20 vjetorit të çlirimit

Lexo më shumë ...

Libri

Edi Shukriu shpallet fituese e çmimit letrar “Beqir Musliu” 2019

Lexo më shumë ...

Libri

GJILANI NDERON SHKRIMTARIN BEQIR MUSLIU

Lexo më shumë ...