Shëndeti

Mërgimtari Rashit Rashiti nga Mogilla ka sjellë edhe një donacion për QKMF-në e Vitisë

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Mjeku nga Gjilani Ernad Kosumi fiton çmimin “Best Poster 2019” në WSS


Lexo më shumë ...

Shëndeti

Nxënësit e Gjimnazit “Xhavit Ahmeti” dhurojnë gjak për të shpëtuar jetë

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Shërbimin e urgjencës në Gjilan bëhet me dy autoambulanta të reja

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Mjekja e Gjilanit Burbuqe Mustafa arriti t`i sfidojë rregullat shkencore për të shpëtuar beben dhe ringjallur nënën e saj

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Me aktivitete të ndryshme në Viti është shenuar 30 shtatori – Dita Ndërkombëtare e Zemrës

Lexo më shumë ...

Shëndeti

QKMF në Viti furnizohet me aparat biokimik dhe 2 aparate të EKG-së

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Spitali i Gjilanit ka pasur nevojë për investime

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Objekti i QKMF-së në Gjilan, do të jetë zgjidhje për 50 vitet e ardhshme për shëndetësinë primare

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Pas 5 vite pauze, në QKMF e Vitisë mbrëmë ndodhi një lindje

Lexo më shumë ...