ARSIMI

E arritur e madhe e nxënësve të Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, në tri sfida fitojnë tri çmime

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Haziri: Gjilani është e vetmja komunë me shkollim në gjuhën rome dhe me çerdhen për fëmijët e tyre

Lexo më shumë ...

ARSIMI

14 vite pa profesor Ruzhdi Ismajlin i cili themeloi Shkollën e Mesme të Mjeksisë “Asllan Elezi”

 

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Grafisti Prof. Rasim Vllasaliu, model i një mësimdhënësi të Arteve Pamore, kreu misionin e tij të shenjtë

 

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Pensionohet historiani gjilanas, Emin Selimi

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Qeveria japoneze ndihmon me 70 mijë euro Shkollën Fillore të Stubllës së Epërme

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Atdhedashësi e mësuesi model:Hetem Arifi (1945-2019)

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Mësuesi që e hoqi Tito’n prej “Abaz Ajetit” nuk jeton ma!

Lexo më shumë ...

ARSIMI

SHMK shpallë rezultatet zyrtare të OMK 2019, gjilanasit vazhdojnë me suksese

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Nxënësit e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” u prezantuan në “Panairin e Dijes”

Lexo më shumë ...