ARSIMI

E arritur e madhe e nxënësve të Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, në tri sfida fitojnë tri çmime

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Haziri: Gjilani është e vetmja komunë me shkollim në gjuhën rome dhe me çerdhen për fëmijët e tyre

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Në Viti, Dita Botërore e Shëndetësisë shenohet me aktivite të ndryshme

Lexo më shumë ...

ARSIMI

14 vite pa profesor Ruzhdi Ismajlin i cili themeloi Shkollën e Mesme të Mjeksisë “Asllan Elezi”

 

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Grafisti Prof. Rasim Vllasaliu, model i një mësimdhënësi të Arteve Pamore, kreu misionin e tij të shenjtë

 

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Vitia nis aksionin 22 ditorë të pastrimit të ambientit

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Pensionohet historiani gjilanas, Emin Selimi

Lexo më shumë ...

Shëndeti

Inaugurohet laboratori për analiza në Qendrën e Mjekësisë Familjare “Arbëria” të Gjilanit

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Qeveria japoneze ndihmon me 70 mijë euro Shkollën Fillore të Stubllës së Epërme

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Atdhedashësi e mësuesi model:Hetem Arifi (1945-2019)

Lexo më shumë ...