Komunikacion

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Vitisë edhe njëherë me deklaratë të përbashkët për kyçjen në Autostradën “Arben Xhaferi”

Lexo më shumë ...

Komunikacion

FOL: “Udhë pa Krye” – Autostrada Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Kryetari Haliti kërkon nga Kryeministri Haradinaj që Vitia sa më parë të kyçet në Autostradën Prishtinë-Shkup nga fshati Gërlicë

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Asfaltohen disa rrugë në fshatrat Qifllakë dhe Fshati i Ri

Lexo më shumë ...

Komunikacion

KPF kundër dhënies në shfrytzim të lokacionit të Stacionit të autobusve të Vitisë nga ai i Gjilanit

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Filluan punimet në asfaltimin e rrugës Gjylekar-Mogillë

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Komuna e Vitisë perfundimisht do të ketë kyçjen e saj në Gërlicë në Kjo Autostradën Prishtinë -Shkup

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Vitia me protestë paqësore me kërkesen për kyçjen në autostradë

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Kadriu: Përkohësisht do të mbyllet rruga Kaçanik -Hani Elezit

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Inxhinieri e diplomuar i komunikacionit rrugor Elbasan Aliu, ftohet në seminarin ndërkombëtar në Neum të Bosnjës dhe Hercegvinës

Lexo më shumë ...