Bujqësi

Thirrje për Propozime për Skemën e Granteve

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Pemëtarët vitias pranojnë 74 arka druri njëtonshe

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Komuna ndanë 50 shpërndarse plehu për fermerët vitias

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Gjilani subvencionon 847 fermerë për mbjelljet vjeshtore

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Fermerëve vitias iu shpërndanë 88 bidona për qumësht

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Hapet tregu mobil dhe koperativa bujqësore në Kmetoc të Gjilanit

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Në fshatin Debellde të Vitisë për herë të parë shënohet Dita e Patates

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Edhe fermeret vitias diskutojnë për projektbuxhetin komunal për vitin 2019-2021

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Komuna e Gjilanit subvencionon bletarët me 30 centrifuga elektrike

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Gjilani mban sesion informues për fermerët gjilanas

Lexo më shumë ...