Bujqësi

Gjilani furnizon me farë për mbjelljet pranëverore 572 fermerët aplikues

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Vitisë edhe njëherë me deklaratë të përbashkët për kyçjen në Autostradën “Arben Xhaferi”

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Në Gjilan nis sesioni i dytë i trajtimit të fermerëve në kuadër të të projektit ndërkufitar Gjilan-Kumanovë

Lexo më shumë ...

Bujqësi

Komisioni Evropian prezantoi në Gjilan sesionin informues për grantet IPA në bujqësi

Lexo më shumë ...

Komunikacion

FOL: “Udhë pa Krye” – Autostrada Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Kryetari Haliti kërkon nga Kryeministri Haradinaj që Vitia sa më parë të kyçet në Autostradën Prishtinë-Shkup nga fshati Gërlicë

Lexo më shumë ...

Tregti/Turizëm

”Viva Fresh Store” hapi qendren e re tregëtare edhe në Pozharan të Vitisë

Lexo më shumë ...

Komunikacion

Asfaltohen disa rrugë në fshatrat Qifllakë dhe Fshati i Ri

Lexo më shumë ...

Ekonomi

Prezantohet Projekti për mbështetjen e bizneseve zejtare dhe punës së dorës për Rajonin e Gjilanit

Lexo më shumë ...

Komunikacion

KPF kundër dhënies në shfrytzim të lokacionit të Stacionit të autobusve të Vitisë nga ai i Gjilanit

Lexo më shumë ...