Gjilan

Haziri ndihet krenar me sukseset dhe punën profesionale të teatrit: Do të doja që edhe sektorët tjerë t’i përngjajnë këtij institucioni  

Lexo më shumë ...

Libri

Lutfi Haziri ia dorëzon çmimin letrar “Beqir Musliu” fitueses së këtij viti, Edi Shukriu

Lexo më shumë ...

Libri

TREKËNDËSHI POETIK NË SHËRBIM TË PAQES, LIRISË DHE VLERAVE LETRARE

Lexo më shumë ...

Gjilan

Në ditën e çlirimit, inaugurohet shetitorja e re Gjilanit

Lexo më shumë ...

Viti

Vdiq dhe u varros në Skifteraj  fotografi i njohur Mexhit Sadiku

Lexo më shumë ...

Muzikë

Me Koncertin madhështor të Shkollës së Muzikës u shënua 20 vjetori i çlirimit të Gjilanit

Lexo më shumë ...

OPINION

Edhe kësaj radhe nuk pati mirënjohje për kryetrajnerin e Klubit të Karatesë, Blerim Hajdari

Lexo më shumë ...

OPINION

Dëshmori Enver Ramadani tani qëndron në mes të dy emblemave të luftyës çlirimtare

Lexo më shumë ...

Gjilan

Në Gjilan u mbajt simpozium shkencor kushtuar jetes dhe veprës së kolosit, Mulla Idriz Gjilani

Lexo më shumë ...

Gjilan

Haziri vendos pllakën e shenjëzimit te shtëpia e heroit Agim Ramadani, në Zhegër

Lexo më shumë ...