Futboll

Ja të gjitha rezultatet e Dritës në stinorin vjeshtor

Drita ka përfunduar stinorin vjeshtor në pozitën e gjashtë, që në bazë të ambicieve që i kishte në fillim mund të konsiderohet mossukses. Ekipi që aktualisht është kampion i Kosovës në Futboll, nga 17 ndeshje që i ka zhvilluar ka arritur 7 fitore, dy barazime dhe tetë humbje, me goldallim 25:22.

Në stinorin vjeshtor, Drita më e suksesshmja ka dalë në ballafaqim me KEK-un, të cilin e ka mposhtur si në fushë të vet ashtu edhe jashtë (5:0, 2:1), kurse nga gjashtë pikë të mundshme nuk e ka marrë asnjë në ballafaqim me Lirinë, nga e cila ka humbur si në Prizren, ashtu edhe në Gjilan (2:3, 0:1).

Ja të gjitha rezultatet e Dritës në stinorin vjeshtor:

You Might Also Like