Zgjedhjet 2017

Kandidatët për Asamble Komunale nga radhët e AKR-së vizitë nē lagjet Dardania I dhe II

Bartsja e listës së Aleancës Kosova e Re- AKR-së Vjollca Gagica Matoshi së bashku me zëvendësshefen e shtabit Drita Maliqi me kandidatet per Asamble Komunale të AKR-së nga lagjja Dardania I dhe II vizituan banorët e lagjes dhe parkun Dardania, ku bënë një ecj të lirë duke bashkëbiseduar me banorët për problemet e lagjes. Vjollca GagicaMatoshi së bashku me kandidatët për asamblist të lagjes: Sami Spahiu Fadil Sherifi Edon Hoxha u njoftuan për ser afermi për e parkut dardania.

Gjithashtu nga banoret u tha se ka probleme te mdha me ujrat e zeza dhe mos pastrimin e lumit mirusha cka po bën qe shpesh te uji të dal nga shtrati dhe bënë vershimet e podrumeve të shtëpive. Vjollca Gagica-Matoshi, tha se AKR-ja do të jetë e përkushtuar dhe zotohet se ky degradim i parkut nuk do të lejohet, sepse ndikon direkt në zbehjen e donatorëve të tjerë.

Gjithashtu, nga lagjja Dardania I dhe II në listën e AKR-së për asamble komunale garojnë

Ismet Hajdini  Sami Spahiu  Fadil Sherifi Edon Hoxha dhe  Shehide Ibrahimi.

You Might Also Like