Libri

TREGTARËT E AT’DHEUT

Lexo më shumë ...

OPINION

Gjilani, aspekte Kulturo- historike

Lexo më shumë ...

ARSIMI

Në Gjilan nis Olimpiada Matematike, mbi 100 nxënës pjesëmarrës​

Lexo më shumë ...

Te ndryshme

Gazeta amerikane New York Times për dhunën serbe ndaj popullatës shqiptare gjatë Luftës së Parë Ballkanike

Lexo më shumë ...

Gjilan

Zylfiu: Do mundohem që në vazhdimësi të punoj për t’i mbrojtur interesat e qytetarëve të rinjë të Gjilanit

Lexo më shumë ...

Gjilan

Ambasadori i ri i Turqisë konfirmon mbështetjen për shkollat e Gjilanit

Lexo më shumë ...

Viti

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E -II- TË RREGULLT TË KUVENDIT KOMUNAL TË VITISË

Komuna e Vitisë

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E -II- TË RREGULLT TË KUVENDIT KOMUNAL TË VITISË

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë, se mbledhja e -II- e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, do të mbahet me datë 28.02.2019. ( e Enjte ), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Vitisë, në Shtëpinë e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani”-Viti. Kjo mbledhje është e hapur për publikun. Për këtë mbledhje kryesuesi propozon këtë:

R e n d   d i t e

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e parë e rregullt e KK-Vitisë
  2. Pasqyrat Financiare të buxhetit Komunal për periudhën janar-dhjetor 2018
  3. a) Nisma e kryetarit të komunës së Vitisë për nxitjen e bashkëpunimit ndërkombëtar me komunën e Velika Pisanicës Republika e Kroacisë në fushën e ekonomisë, kulturës, arsimit dhe bashkëpunimit si në nxitjen e marrëdhënieve dhe bashkëpunimit ndërmjet subjekteve ekonomike, institucioneve arsimore kulturore, sportive dhe shoqërisë. b) Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për nismën e kryetarit të komunës së Vitisë për nxitjen e bashkëpunimit ndërkombëtar me komunën e Velika Pisanicës Republika e Kroacisë në fushën e ekonomisë, kulturës, arsimit dhe bashkëpunimit si në nxitjen e marrëdhënieve dhe bashkëpunimit ndërmjet subjekteve ekonomike, institucioneve arsimore kulturore, sportive dhe shoqërisë. c) Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për autorizimin e kryetarit të komunës së Vitisë për nxitjen e bashkëpunimit ndërkombëtar me komunën e Velika Pisanicës Republika e Kroacisë në fushën e ekonomisë, kulturës, arsimit dhe bashkëpunimit si në nxitjen e marrëdhënieve dhe bashkëpunimit ndërmjet subjekteve ekonomike, institucioneve arsimore kulturore, sportive dhe shoqërisë.
  4. Propozim për ndryshimin e vendimit Nr.01-410/03-71 i datës: 08.02.2018 të KKSB-së me kërkesën e Forcës së Sigurisë së Kosovës.
  5. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendim për kompenzimin e anëtarëve të Komisionit për zgjedhjen e kryetarëve dhe këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane.
  6. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendim për dhënien në shfrytëzim afatgjatë pronat e paluajtshme të komunës Këshillit të Bashkësisë Islame në Viti.
  7. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendim për caktimin e lokacionit për vendosjen e shtatores kushtuar dëshmorit Safet Rexhepi nga Zhitia.
  8. a) Nisma e kryetarit të komunës së Vitisë për nxitjen e bashkëpunimit ndërkombëtar me komunën e Kirchhain-Gjermani në kuadër të agjendës së OKB-së për vitin 2020-2030. b) Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për nismën e kryetarit të komunës së Vitisë për nxitjen e bashkëpunimit ndërkombëtar me komunën e Kirchhain-Gjermani në kuadër të agjendës së OKB-së për vitin 2020-2030. c) Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për autorizimin e kryetarit të komunës së Vitisë për nxitjen e bashkëpunimit ndërkombëtar me komunën e Kirchhain-Gjermani në kuadër të agjendës së OKB-së për vitin 2020-2030 Viti, 22.02.2019

Zyra për Informim Publik

Lexo më shumë ...

Futboll

Kjo është lista e lojtarëve për ballafaqim me Flamurtarin

Lexo më shumë ...

OPINION

Akademiku ynë Idriz Ajeti varroset nga një grup njerëzish!

Lexo më shumë ...

Gjilan

Diellza Selishta uron kryetarin e ri të KVRL, Mehmet Zylfiun

Lexo më shumë ...